06 Ogos, 2009

Sirhan Sirhan

Aku menghadap internet untuk bola dan video panas. Panas bererti konsert mat-mat rock orang putih. Buang masa muat turun video wanita berbaju tipis kecuali Lindsay Lohan (rujuk Bobby).

Sekarang aku bercadang pasang Astro. Kesian, baru nak merasa. Hang Kebun anti-sosial. Kalau keluar gambar "terlampau", dia tak teragak-agak pecahkan peti televisyen. Dahsyat cerita aku, kan?

Balik cerita asal, sungguh menggeletar jiwa mat bola ini bila pasukan aku (Real Madrid) asyik membeli belah. Ratusan juta Pound!! Tak mahu terlepas aksi musim baru. Harap nanti tak bungkus bangkrap. Hutang bergunung jika gagal, Safee Sali pun belum tentu mereka mampu dapat lain hari.

Niat nak berjimat, tengok di kedai mamak. Masalahnya ada dua. Satu, saingan peminat Setan Merah. Dua, kadang-kadang masa aku nak tengok mesti ada famili minta Discovery Channel. Memang dah takdir tempat aku bukan di celah-celah "kegelapan".

Baiklah, nekad! Pakej paling cikai tujuh puluh satu Ringgit Malaya. Mahal akibat saluran sukan. Siap pasang piring nanti nak beli jersi Kaka. Baru serap semangat kesukanan. Apa hal pun sakan gembira pasti raja monopoli. Bertambah seorang pelanggan paksaan. Kau gelak besar ya, Ananda Krishnan?

4 ulasan:

nurain berkata...

bagus la hang kebun.abah aku pulak nengok je depan aku.hihi..mak aku plak yang nak pecah telebesen~

p/s:aku benci astro sport!

cookie devine berkata...

Kawan aku ms study dl lg dasat, download sume porno film pki PC aku.kuang asam.

♥chentaMAYA™ berkata...

ahah!oyeh?
alalla~

Kap berkata...

>>>>>>nurain
keluarga kamu harmoni..
kamu patut bersyukur..
tp famili saya juga paling best :-)

>>>>>>cookie devine
minta sikit boleh? ;-)

>>>>>>♥chentaMAYA™
walau kau tak faham, tetap komen ya..
terima kasih :-)