04 Ogos, 2009

Nak jadi babi duduk hutan lah!

Manusia celaka terbodoh aku jumpa tengahari tadi. Aku signal masuk petak parkir, dia terus zooom nak cilok. Mula aku fikir kau tak sengaja, aku hon kau bagai Jebat kena rasuk. Pun selamba babi kau buat bangang. Aku ingat kau mungkin OKU. Tak ada pun sign "saya pemandu kurang upaya" dekat belakang kereta kau. Aku hormat golongan lemah tapi kau OKA, Orang Kurang Ajar! Babi!

Sesuai lah! Kebangangan kau lebih menonjol bila aku hon kau sekali lagi, kau cepat-cepat keluar dan berlagak kau sedang mendengar irama asli turun temurun nenek atuk kau. Nanti Allah bagi kau pekak betul, kau ingat aku, ok!!

Nak kata hon aku tak power, semua orang pun boleh toleh. Orang tengah korek duit di mesin teller automatik lima puluh meter jadi saksi. Kau jadi babi!

Muka kau ada misai Datuk K ingat aku gentar. Babi kau Datuk B! Datuk Babi! Sah! Kau babi, wahai pemandu kenderaan ber-nombor plat WNF14!!

Kanapa aku usha kau, kau tak pandang? Tahu pun takut! Babi sebenar bukan takut aku tapi takut Yang Esa. Kau lebih hina daripada tonyok. Bodoh!

12 ulasan:

akiss berkata...

datok B. hahaha

babi pon x kurang ajar mcm ni weh. hahaha

ceLy. berkata...

pergh. gi-la la.

imHepPie berkata...

sabo2...
ilek jgn tensen sgt oke??
hik3

ntah cmna itu Datuk B ley dpt lesen ;p

cookie devine berkata...

Kalau Cik Cookie sumpah jadi kodok.

gadismental berkata...

dasar penyondol..cheH


kap..semayangkan die~

♥ sOFIa ♥ berkata...

wah first tim dengar kaput marah besar,

apa punya orang daaa datuk B!

~nEeYsA~ berkata...

ish2...
kureng hasam gak ekk org cm2..
ish2...

sabo yer encik kap..
smpai hti die wat en.kap marh ya dhsyt amt ni..

lalink7 berkata...

tue la pasal..
1st jgk dengar en. kaput marah giler tahap gunung berapi nieh..
sabo ye..
meh boikot kete tue WNF14!!
huhu

miezi berkata...

sabar banyak2

Kap berkata...

>>>>>>akiss
esok nak buat pinjaman..
beli kereta kebal..
sondol itu babi..
kemudian bedil seribu kali..

>>>>>>ceLy.
babi tak baik untuk kesihatan..

>>>>>>imHepPie
lesen dia pun entah-entah lesen B..
lesen babi!!

>>>>>>cookie devine
kodok sopan..
babi kena dengan muka dia..

>>>>>>gadismental
babi mana boleh disembahyangkan..
campak ke longkang biar padan..

>>>>>>♥ sOFIa ♥
aku mahu lapor sama datuk aku..
atuk boleh mintak raja-raja melayu lucut datuk-ship dia..
bagi datuk-shit sebagai ganti..

>>>>>>~nEeYsA~
baik..

>>>>>>lalink7
baiklah..

>>>>>>miezi
baik-baik..

♥chentaMAYA™ berkata...

kap~
sabo ea!
hee~

skg musim seseme babi~
mungkin dy yg bawak!
ahahaha~
:P

Kap berkata...

nasib baik awak faham entri ni ;-)