30 Ogos, 2009

Diari Ramadhan Kap

Semalam Real Madrid punya game di tengah awal pagi. Sebagai penyokong tegar, bersama mata rabak aku standby depan tv bersama semangat jersi baru. Walau masih dalam baldi, terasa kononnya aku sedang pakai. Baju Sarawak termasam setelah seharian temankan Si Gemuk dan Jess shopping raya aku buat tutup sebelah hidung. Baunya i-don't-what-to-say.

Bertahun-tahun aku jadi savior adik beradik. Tugas paling biasa temankan pergi toilet. Kelakar tengok gelagat Adik. Dia ni semua benda tak takut. Ular, buaya, wanita cantik (aku tipu), biawak komodo. Semua tak ada hal! Tapi apa cerita lipas jadi isu. Damn!

Chow Kit kan ada banyak khemah jualan. Kuih, baju melayu, dan apa-apa saja yang mahal time Ramadan (kecuali bundle). Wei, kenapa banyak sangat baju kurung see-through?? Mungkinkah rezeki(?) budak lelaki di pagi Syawal kelak??

5 ulasan:

QeMa berkata...

hoh~
ape kena mngena dgn jiwa beskot marie incik kap??
*muke konpius*

cookie devine berkata...

tadi g adidas kat pavillion tgk jersey liverpool.Putih nan cantik tap ada Carlsberg lak kat leher.dah dpt disc 10% tuh.RM149.Cantiknya..Eh, ko org Liverpool ke?

akiss berkata...

baju see through tu, kena la pakai inner. bahaya kalo xpki. haha.

Kap berkata...

>>>>>>QeMa
*muka keliru*

awak silap komen ka??

>>>>>>cookie devine
beli t-shirt lah..
dekat Al-Ikhsan ada..
no minuman keras..

aku orang Real Madrid..
SatuReal..

>>>>>>akiss
inner apa??
inner self ke??

cookie devine berkata...

4-o bro.say hooray horayray..