29 Jun, 2009

Dua hari

Sabtu:
Tunggu dalam kereta 2 jam.
Panas nak mati.
Mana penjual kamera?
Kuey tiow goreng sedap, bro!
Jumpa banyak MJ a.k.a abang India jaga parkir.
Akhirnya, EP TWKUA dalam gengaman.

Ahad:
Makan nasi ayam dua.
Beli selipar jepun.
Sakit urat betis belah kanan...dan kiri.
Naik pengangkutan awam (lebih mesra).
Banyak dvd MIKAEEL dicetak-rompakkan.
Jess pakai tudung putih.
Si dia lompat-lompat, muka berseri sebab dapat jumpa ZIZAN! Kacau betul!

13 ulasan:

Dakjaat™ berkata...

AKU LAGI TAK PAKSE ORANG NAK BACE BLOB AKU ATAU TIDAK! HARAP MAKLUM!

~nEeYsA~ berkata...

skrg mmg musim pns..
huh..mcm sauna dh..
lme dh x mkn nsik aym..kih2..bez nyer pat jmpe zizan!johan xde?

CaPiQa berkata...

haha.. cemburu tak sudah. sayang makin bercambah. ya? ^_^

Al-Kaput berkata...

>>>>>>Dakjaat™
kau ok ke tak,bro??
aku tak faham r..
bukan ke UPPERCASE tu tanda marah??
aku ada offense kau ke??
tell me if i done wrong..
i hate for been shouted by others tanpa faham maksudnya.
kalau aku salah aku boleh minta maaf..

aku dah double check entri ni dan...
...masih tak faham kenapa kau komen mcm tu..

>>>>>>~nEeYsA~
JOHAN tak ada..
naib johan pun sama juga ;-)

>>>>>>CaPiQa
alhamdulillah..

Al-Kaput berkata...

>>>>>>Dakjaat™
re-phrase:
tell me if i've done wrong..

pssttt:
brotherhood forever..

qishie berkata...

aaa...tu kumpulan ape?TWKUA?

E berkata...

tgh memahami al-kaput

FdausAmad berkata...

Betenang brader Kaput..itu brader atas kaki luka telanggar batu jalan..melatah kejap..lu tak payah nak melompat..kasi kuat sket jiwa lu tu..

Al-Kaput berkata...

>>>>>>qishie
They Will Kill Us All @ TWKUA..
Check web tu nanti boleh stream lagu dorang kat MySpace..

>>>>>>E
macam saintis dah ni ;-)

>>>>>>FdausAmad
terima kasih, bro..

aku jenis buat kawan ramai2..
kawan2 penting bagi aku..
kalau aku salah, aku takde hal mengalah..
minta maaf bukan bererti kalah kan??

pada aku, manusia berurusan dengan manusia dengan cara manusia..
bila dh mcm tu bermaksud kita deal dengan emosi, komunikasi, semangat insani..
mesti ada cacat celanya..
tak kira dari pihak mana..

aku suka perpaduan..
benda yang boleh diplomasi, kita bawa bincang..
tiada masalah yg tiada penghujungnya..

papehal bro, nasihat kau aku terima..
peace all the brotherhoods!!

RAJA NORAZAH RAJA ISA berkata...

salam..en kaput..

Al-Kaput berkata...

waalaikumussalam, cik Azah..

vidadarisakura berkata...

agak2 zizan ngan aku ngam x?
haha

Al-Kaput berkata...

susah mengagak..
gambar anda terlalu kecil..

mungkin patut bedah banyak di bahagian hidung..
mahu kasi tajam ;-)