03 April, 2011

Karipap Basi

Famili pakat benci ini duo. Dari start dulu pun anti double meaning walaupun maksud berganda makanan kami sejak puluhan tahun lamanya.

hantukaripap

Pada aku ok, asal tidak ditujukan tepat pada individu. Tak sama macam seorang pekerja lelaki menggunakan perkataan berbaur kote dan tetek pada kakitangan perempuan bukan muhrim. Gangguan seksual melanggar privasi, melainkan dizinkan.

Anyway aku suka lawak hantu karipap, dan karipap kentang kena gaya sepuluh butir selamba aku telan one shot.

Ok. Tammat.

4 ulasan:

afrohead berkata...

mereka ini sebenarnya bagus, tambah-tambah yang gemuk tu. cuma yang buat aku menyampah bila setiap kali nak buat lawak lucah. come on, kids are watching. and yes, kids do understand.

pasal karipap pulak, aku tak kira karipap kentang ke karipap keledek ke, semua aku boleh bedal sampai sepuluh bijik.

saya_arief berkata...

ok la lawak balas malam tu.
not bad.

theblabber. berkata...

untuk seorang yang suci seperti aku, agak sukar untuk memahami lawak depa.

Hahahakkkpuiithhh. haha

p/s: best tumblr ko :)

Kap berkata...

:::afrohead
sebab karipap juga budak tu gemuk.

:::saya_arief
aku tahu.
karipap memang best.

:::theblabber.
mengikut wikipedia orang lilit kepala, ciri orang suci adalah bla bla bla.
sori, bukan anda yang dia cari.
hahah.