19 Jun, 2010

Great Teacher Oh! No!

Kepala masuk angin dan berdenyutan ertinya perasaan aku kurang senang. Gelisah. Selalunya diselangi alamat buruk. Tak signifikan. Tapi datang berturutan. Tak henti henti. Seperti tanda kiamat kecil.

Sebut harga masih belum selesai. Syllabus yang tertangguh. Rindu Jess. Skip makan tengahari. Bila semua perkara terjadi sekali harung, tak dapat aku berikan tumpuan waima satu benda kecil pun.

Pelajar aku hebat dan punyai pelbagai bakat, petang ini menunjukkan skil paling biasa aku jumpa masa aku jadi pelajar dahulu. Kes seorang lelaki dan seorang lelaki bertumbuk. Sebab seorang perempuan. Kenapa mereka menjadi bahalol belum diketahui. Tapi prefer mereka bergaduh daripada cium mulut. Statement macam haram!

Mereka straight ke HEP. Tentu cikgu pun kamu berdua akan seret ke lembaga disiplin isnin nanti. Sekaligus mencipta tanda besar kiamat cikgu!

Vuvuzela

Jadi, ini memberi aku motif untuk support proposal benarkan semua guru guna vuvuzela sebagai alat bantu mengajar. Terima kasih Afrika Selatan. Tak sabar kasi kembang telinga bebudak.

Siap kau orang!

3 ulasan:

mimi saidi berkata...

blur lg..hahaha

~nEeYsA~ berkata...

pech ggndang tlinga dak2 tu nnti..hehe

Kap berkata...

::mimi saidi
tahniah.

::~nEeYsA~
ganti baru.