10 Julai, 2010

Predators: Lori Sampah Hollywood

Tadi aku pergi TGV. Aku pilih Predators memandangkan janji dengan Jess mahu tonton Despicable Me bersama minggu depan. Ini reviewnya.

1. Setelah sekian lama aku tak buat akhirnya hampir-hampir terbuat. Ya! Aku nyaris tertidur dalam cinema. Terima kasih pada mamat Cina mulut bau kolam kumbahan. Lain kali aku contact kau tolong aku, kalau aku nak stay up.

2. Bosan. Tipikal. Part pertengahan lagi mama bosan. Tapi hujung ok. Sikit. Sikit sangat. Sangat sangat sikit.

3. Seriously, aku tak faham kenapa rating imdb filem ni 7.9/10!!! Rottentomatoes 64%. Metacritics 50%. Undi AF ke apa!!

4. Ok. Tammat.

5. Macam haram kan? Baik kau orang download Dark Knight. Lepas tu minta member serumah kongsi beli air berkarbonat perisa oren 1.5 liter dua botol. Tutup lampu. Layan ramai ramai. Predators 1 per 10 bintang dan mood aku kucar kacir sekarang. Belanja sebelas ringgit pekena rojak, cendol depan Hitachi buat diri aku 11 kali lebih berharga you know!!

6. Lupa pula, untuk girls Adrien Brody topless, bersalut lumpur. Kagum. Sikit.

7. Betul betul tammat.

8. Dialog sucks macam kelas english darjah satu tapi f-word sana sini macam kelas porno.

9. Nak tengok filem Melayu, asyik Lisa Surihani. Bosan. Bosan. Bosan.

10. Betul betul betul tammat.

2 ulasan:

akiss ferrero. berkata...

hahaha. bek tgk ecplise ye

Kap berkata...

yaks!